Cursos de filosofia Institut d’Humanitats de Barcelona

El curs Signes de vida. Nova visita a la filosofia de Nietzsche  anirà a càrrec de Francisco Bengoechea. Aquest curs proposa una nova visita al vitalisme de Nietzsche, guiada per la hipòtesi que en els nostres dies el fi dominant no és la felicitat sinó la satisfacció d’una ambició il·limitada.

Adrià Pujol és el director del programa Flexo, lectures compartides, que s’iniciarà amb el seminari  Flexo 1/6. Els llocs i les coses: la ment a càrrec deDavid Casacuberta.  El  primer seminari  s’interroga sobre la ment : on és que estan els nostres pensaments? Quin lloc ocupen? David Casacuberta buscarà les respostes defensant que és possible ser materialista i agnòstic sense creure que l’activitat mental resideix exclusivament en el cervell.

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: